dimarts, 1 de maig del 2012

Los criminals no descansen

Dissabte passat va ser l'EBRE NEGRE 2012 a Vall-de-roures, presentació en primícia del "Clio assassina". Doncs aquest dissabte 5 de maig tenim la següent cita amb l'EBRE NEGRE, a Falset i integrats dins del programa de la Fira del Vi (http://www.firadelvi.org/programa/)
Això és un no parar!

El programa d'actes és el següent:
Matí i seguit un acte de l'altre:
12:30 i 13:30 Visita Teatralitzada al Celler de la Cooperativa Falset – Marçà pel grup de teatre Nap-buf (la visita farà referència a la presentació del nostre llibre) 13:00 Sala de bótes de la Cooperativa Falset – Marçà, Presentació de “Clio assassina”, el llibre d’EBRENEGRE – 3ª Trobada de gènere negre al Matarranya i al Priorat, recull de gènere negre coordinat per Jordi Pijoan-López i Fede Cortés.

Tarda:
18:30 Sala de bótes de la Cooperativa Falset – Marçà, Tast amb Lectura de “Clio assassina” el llibre d’EBRENEGRE – 3ª Trobada de gènere negre al Matarranya i al Priorat, recull de gènere negre coordinat per Jordi Pijoan-López i Fede Cortés.

Acabarem vermells de tant vi i tanta sang però amb la tranquil.litat de consciència que només pot donar un crim perfecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada